ICAA (Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals)

Presentació

Les competències de l'Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) són el cine i el món audiovisual en Espanya, la seua gestió, funcionament, premis, legislació, convenis, ajudes, etc


En la pàgina web expliquen els procediments administratius, oferixen informació sobre els servicis que presta i mostren l'actualitat cinematogràfica.

 

Les seccions que formen part dels continguts de cine i audiovisual dirigits a interessats, estudiosos o professionals són:

 

· Indústria cinematogràfica, que inclou descripcions i processos administratius necessaris per a manejar-se en esta indústria.

·  Filmoteca Espanyola, que oferix informació sobre esta institució, la seua historial, els fons, informació sobre els servicis que presta, l'agenda d'activitats i un especial sobre el Cine Doré.

·  Actualitat de cine, on es pot obtindre informació sobre les pel·lícules més vistes, estrenes, rodatges, pel·lícules qualificades...

·  Eines com l'Anuari del Cine Espanyol i la Base de dades de pel·lícules.

-  Informació sobre festivals espanyols i internacionals, premis, estadístiques, legislació, convenis, beques, ajudes i subvencions...AJUDES

Informació de les últimes convocatòries d'ajudes i subvencions, que inclou, entre altres continguts, el termini de presentació, els requisits, els models de sol·licitud i resolució.